Digtal sagange na radnom mestu

travio.rs > Uncategorized > Digtal sagange na radnom mestu

Tražite li nove načine za efikasno komuniciranje informacija sa svojim zaposlenima?

Zvuče li rješenja Digital Signage prilično primamljivo, ali niste sigurni kako vam mož pomoći u tom smeru? Ako ste odgovorili potvrdno, mi imamo rešenje. Okupili smo nekoliko kreativnih načina za korišćenje prednosti Digital Signaga na radnom mestu.

Kupci su s nama podelili najinventivnije načine na koje uređuju svoje ekrane. Koristeći našu platformu uspeli su nadograditi svoju komunikaciju sa zaposlenima i poboljšati svoje poslovanje u širokom spektru aspekata. Zbog toga smo ih odlučili podeliti s vama. Tako možete dobiti uvid u to kako primeniti Digital Signage na svom radnom mestu.

Pre nego što pređemo na temu, hajde da prvo vidimo šta podrazumijevamo pod „radnim mestom“.

Da li je Travio Digital Signage na radnom mestu pogodan za moje vaše poslovanje?

Odgovor je definitivno da. Digitalne reklame na radnom mestu će vam pomoći da poslujete bez obzira na veličinu. Možda ste zaduženi za veliku kompaniju sa stotinama zaposlenih. Ili menadžer jednog dela kompanije, poput šefa osoblja, u srednjoj kompaniji. Ne zaboravite da digitalne reklame na radnom mestu mogu učiniti čuda i za vlasnike malih preduzeća. U svakom slučaju, pokrili smo vas.

Digital Signage se može učinkovito implementirati kao rešenje na bilo kojoj vrsti radnog mesta. Proizvodnje, kancelarije, organizacije, radne prostorije trgovina i restorani mogu imati koristi od digitalnih natpisa. Zašto? Budući da takvo rešenje uvek može poboljšati vašu komunikaciju sa zaposlenima. Drugim rečima, bilo koje područje koje je dostupno vašim zaposlenima postojeće ekrane na neke zaista kreativne načine koji čine razliku.

Upravo o tome ćemo razgovarati u nastavku. Reći ćemo vam kako možete imati koristi od prikazivanja relevantnog sadržaja svojim zaposlenima, koristeći digitalne natpise. Udahnućete novi život svojim ekranima, u korist vaše kompanije.

Pomoću ekrana na radnom mestu moći ćete učiniti bilo koju vrstu sadržaja lako dostupnom svojim zaposlenima. Čak i ako vaša kompanija ima predstavništva raštrkana širom sveta ili samo nekoliko zaposlenih, vaše poslovanje može imati koristi.

Koju vrstu sadržaja mogu deliti / prikazivati ​​na ekranima svog radnog mesta?

Pa, pre nego što pređemo na slučajeve upotrebe naših kupaca, dajmo vam pregled različitih vrsta sadržaja koje možete podijeliti.

 • Vaš sadržaj može biti informativan poput vesti, važnih ažuriranja itd.
 • Takođe možete prikazati obrazovni sadržaj ili sadržaj obuke, poput sigurnosnih pravila.
 • Uz to, možete čak prikazati i zabavni sadržaj. Ili koristite sadržaj namijenjen i zabavi i informisanju vaših zaposlenih.

Koja je najkonkurentnija prednost deljenja sadržaja s platformama za digitalne reklame – za razliku od bilo kojeg drugog medija? Sadržaj koji delite može se lako modifikovati i “emitovati” na sve vaše ekrane, ma gde se oni nalazili.   Digitalne reklame na radnom mestu to čine na način koji ne može imati nijedno drugo rješenje.

Da biste imali uvid u to, pročitajte šta su naši kupci podelili sa nama.

Kako naši kupci koriste Travio digital signage na radnom mestu

Naši kupci koriste Travio digital signage na širokom spektru radnih mesta, od kancelarija do fabrika. Evo samo nekoliko slučajeva upotrebe:

– „emitovati našu statistiku poziva s naše interne stranice“
– „prenositi poruke našim zaposlenima kao što su predstojeći događaji ili stvari koje trebaju znati“
-” glavne vesti o našoj kompaniji “
-” na svaku od naših stanica stavili informativne ekrane kako bi naši zaposlenici mogli gledati različite sadržaje na osnovu njihove lokacije “
-” prikazivali su naše nadzorne ploče performansi na našim ekranima “
-” Korišteno naš televizor u našoj sobi za odmor i pokažite slobodno vreme naših zaposlenih ”

Pored toga, mnogi su kupci počeli koristiti digital signage u druge svrhe. Nakon nekog vremena shvatili su da svojim zaposlenima mogu i interno prikazivati ​​sadržaj. Nastavili su da prikazuju raspored smena ili dele sadržaj koji promovira kulturu kompanije. Iz dana u dan klijenti nas zadivljuju svojom kreativnošću. I dokazuju nam kako digital signage na radnom mestu poboboljšava njihovo poslovanje.

Naravno, možda nećete videti neke potrebe vaše kompanije u gornjim scenarijima. Međutim, digital signage na radnom mestu imaju dugačak popis pogodnosti.

Prednosti Digital Signage na radnom mestu

Pa kako možete maksimalno iskoristiti Digital Signage na radnom mestu? Evo nekoliko prednosti koje možete primeniti u svom slučaju:

Povećajte produktivnost

Poboljšajte svoj tok rada prikazivanjem relevantnog sadržaja na ekranima. Prikažite zadatke, statistiku ili bilo koju drugu vrstu sadržaja za koji želite da bude dostupan vašim zaposlenima. Prikažite ovu vrstu sadržaja na svojim ekranima kako biste pomogli u efikasnoj koordinaciji i upravljanju svojim timom.

Uštedite vreme centralnim upravljanjem i komuniciranjem relativnog sadržaja (masovno ili po jedinicama)

Svi vaši zaposleni mogu pristupiti informacijama koje delite bez obzira gde se nalazili. Može biti dostupan na vašim ekranima kako bi ga zaposlenici mogli pregledati ili ponovo pregledati kad god zatrebaju. Usredotočite se na bilo koju vrstu informacija koje bi se mogle pokazati korisnim za vaše zaposlene. Sadržaj možete ažurirati na daljinu, bez obzira na to koliko su udaljeni vaše sjedište, ured ili trgovina. Zbog toga mnogi naši kupci preferiraju digitalne natpise na radnom mjestu od distribucije letaka.

Poboljšajte sigurnost i sigurnost pomoću digitalnih natpisa na radnom mjestu

Na svojim ekranima možete lako prikazati sigurnosne savjete i smjernice u vezi s koronavirusom. Digitalne reklame na radnom mjestu garantuju da svi vaši zaposlenici imaju pristup važnim sadržajima. Možete pogledati naše besplatne predloške covid-19 za digitalne reklame . Takođe, možete pripremiti srodni sadržaj ili koristiti sadržaj kako ga pružaju nadležne vlasti . Uz to, možete prikazati prilagođene sigurnosne standarde ili protokole kojih se morate pridržavati s digitalnim natpisima na radnom mjestu.

Prenesite svoju poruku vizuelnim podražajima kada ne možete koristiti zvučnike

Na glasnim mjestima, poput tvornica ili na tihim mjestima, poput bolnica , komunikacija se suočava s dodatnom preprekom. Ne možete koristiti zvučnik. Međutim, digitalne reklame na radnom mjestu nude idealno rješenje. Obavijestite svoje zaposlenike ili posjetitelje prikazivanjem poruka na ekranima.

Privucite pažnju svojih zaposlenih pokazujući važne informacije

Vizualni elementi, za razliku od statičnog sadržaja prikazanog na štampanim plakatima ili papirnatim najavama na oglasnim pločama, čine komunikaciju izravnijom. Oni vam pomažu da digitalno prikačite i istaknete važne informacije bilo koje vrste. Uz digitalni sadržaj imate puno mogućnosti da ga podijelite sa publikom. Lako dajte svoje najave onoliko jednostavno ili onoliko lijepo koliko želite. Po potrebi možete istaknuti važne informacije ili dodati pomične tekstove i oznake. Takođe možete stvoriti prilagođene predloške za lako uređivanje i dijeljenje sa svojim zaposlenima. Pored toga, možete koristiti neke od besplatnih predložaka natpisa koje nudi Yodeck.

Nudite kontinuiranu obuku zaposlenima i poboljšajte produktivnost

Pomoću digitalnih natpisa na radnom mjestu možete prikazivati ​​obrazovne video zapise ili bilo koju drugu vrstu sadržaja. Ovaj sadržaj pomaže vašim zaposlenicima da stvore relevantne vještine ili usvoje specifična ponašanja na radnom mjestu.

Nije potreban uređaj ‘primaoca’. Sadržaj zaslona dostupan je svim vašim zaposlenicima

Sa digitalnim natpisima na radnom mjestu, vašim zaposlenicima nije potreban određeni uređaj kako bi dobili informacije koje želite prenijeti. Ne trebaju koristiti telefon ili laptop. Imajte na umu da radna stanica za laptop ili PC nije dostupna na nekim radnim mjestima. U svakom slučaju, uz rješenja Digital Signage imate dodatnu mogućnost komunikacije, ako želite.

Neka vaši zaposlenici budu sretni / zadovoljni

Obično se fokusiramo na zadovoljne kupce, ali to postižu zadovoljni zaposlenici. A to vrijedi čak i ako vaši zaposlenici nisu u direktnom kontaktu s vašim kupcima. Zašto? Jer emocije na radnom mjestu utječu na kulturu kompanije i, shodno tome, na produktivnost. A jedan od kreativnih načina ulivanja osjećaja vaših zaposlenika je korištenje vizualnog sadržaja na vašim ekranima. Sa svojim zaposlenima možete lako – i kreativno – podijeliti više od sadržaja koji se odnosi na posao. Sadržaj možete promijeniti na posebne datume, poput Dana zahvalnosti. Ili možete objaviti predstojeće događaje kompanije. Razmislite o prikazivanju želja i inspirativnog sadržaja koji čine da se vaši zaposlenici osjećaju više kao kod kuće. Digitalne reklame na radnom mjestu stvaraju kohezivniju kulturu kompanije.

Povećajte timsko povezivanje i stvorite kulturu prepoznavanja

Koristite digitalne natpise na radnom mjestu za prikaz relevantnih poruka. Dajte priznanje najboljim izvođačima ili dozvolite svojim zaposlenima da “postavljaju” poruke zahvalnosti na ekrane. Možete biti kreativni koliko god želite. Naše rješenje Digital Signage dolazi s toliko značajki koje vam omogućavaju da kreirate sadržaj koji želite. Šta je bolje od timskog rada i prepoznavanja na radnom mjestu?

Izgradite i njegujte transparentnu kulturu kompanije

Svi zaposlenici troše iste informacije, sa sadržajem prikazanim na vašim ekranima.

Nema više štampanja i rasipanja papira. Postanite zeleni i smanjite stacionarne troškove

Budući da svoje ekrane možete najbolje iskoristiti za emitiranje relevantnih informacija za svoje zaposlenike, vaša kompanija može biti ekološki prihvatljivija. A s Yodeckom možete napraviti i korak dalje. Zakažite da se vaši ekrani isključe kada u blizini nema zaposlenih. Zašto prikazivati ​​sadržaj kada su vaše kancelarije, prodavnice ili fabrike zatvorene? Možete se odlučiti za energetski efikasne ekrane. Ali, u svakom slučaju, energetski otisci ekrana su zaista niski u usporedbi s drugim uređajima koji se koriste na radnom mjestu, poput klima uređaja. Digitalne reklame na radnom mjestu doprinose vašoj politici energetske efikasnosti.

Spremni ste transformirati svoju poslovnu komunikaciju s Digital Signageom na radnom mjestu?

Naša galerija dodataka sadrži vrijeme, kalendar, vijesti, vremenske prilike i druge aplikacije koje možete koristiti. Jednostavno ih dodajte na svoje ekrane, bez obzira gdje se nalaze. Ako želite urediti svoje widgete, sve promjene se odmah prikazuju. Čak i ako još niste sigurni kakav sadržaj vaši zaposlenici trebaju vidjeti, koristite naše besplatne predloške i dodajte svoju kopiju, slike ili bilo koji drugi materijal koji želite.

2 thoughts on “Digtal sagange na radnom mestu

 • admin

  Aenean vehicula elementum commodo. In non suscipit nisi, id volutpat nisl.

  Reply
  • admin

   Mauris placerat at sem ut tincidunt.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *